Sto pravidelných návštěvnic lesa!

A je to tady! Do lesa chodí nakukovat už víc jak sto čtenářek! Samozřejmě, že mě to těší a taky se trochu červenám. Kdo by to byl do Lišky řekl, že to dotáhne tak daleko, že? No a kde bych byla, kdybych neměla vás? Sama v lese bych se bála, že na mě vybafne nějaký kosmetický strašák. Takže jsem byla trošku nakupovat. Abych vám udělala radost. Když mám radost já, tak ať ji máte taky ;).




Než vám ukážu dárečky, měla bych splnit povinnost z minula. Slíbila jsem totiž nějaké vylepšování blogu a sliby se mají plnit. Navíc co by si o mně pak v lese mysleli, kdybych to jen tak nenápadně zametla pod koberec? Packu na srdce, tohle nemám šanci ututlat! Takže půjdem popořadě:

- seznam značek byl přidán do pravé lišty, můžete vesele klikat ;),
- zvětšila jsem i šířku plochy na text, tím se i zvětšil prostor na fotky, takže je můžete vídat ve větším rozlišení,
- ke článkům se snažím přidávat i kreslené liščí obrázky,
- a poslední věc, která je v řešení - logo blogu ... ano, měla jsem času dost, já vím ... a neměla bych se vymlouvat na kde co ... ale vězte, Liška se hned tak s něčím nespokojí ... takže zadala tuto úlohu specialistce až do daleké Anglie a už se nemůže dočkat výsledku!

No a cože jsem si pro vás přichystala? Zase budou balíčky tři, ať je více radosti. A zase bude jeden hlavní a dva menší. Ostatně, mrkněte samy:

Hlavní cena



Alverde šampon pro lesk vlasů
Alverde krém na ruce
Alverde tvářenka (odstín 01 Apricot)
Alverde duo oční stíny (odstín 58 Vivid Violet)
Preciosa pilník na nehty s krystaly
Visací náušnice s kamínky


1. menší balíček



Weleda regenerační tělové mléko granátové jablko
Maybelline Colorama lak na nehty (odstín 106)
Černé náušnice


2. menší balíček



Weleda citrusové hydratační tělové mléko
Maybelline Colorama lak na nehty (odstín 107)
Bronzové náušnice

A jak k výhře přijít?

1. Čtěte liščí blog, je mi jedno jestli přes GFC, Bloglovin, FB nebo jen tak.
2. Napište mi do komentáře jaký výrobek na vlasy je pro vás ten nej? Může být klidně i nějaký fígl, zaručená metoda, vylepšovák ... Jsem strašně zvědavá!
3. Taky mi můžete napsat, který balíček ze dvou menších by Vás potěšil víc - který lak, náušnice a tělové mléko by se Vám hodili do sbírky.
4. Nepište mi svůj e-mail! Ochráníte se tak před plnou schránkou nevyžádané pošty. Vítězky vyhlásím v samostatném článku tady na blogu a ony mi pak e-mail zašlou samy.

Na soutěžení máte týden, takže své příspěvky můžete psát do 29. 1. 2014 přesně do půlnoci.

Vybírat vítězky bude opět lesní komise v podobě Lišky, Sovy a Medvěda ;).

Těším se na vaše příspěvky!

L.






Komentáře

  1. Gratuluji ke čtenářům!
    Na vlasy mi moc dobře funguje šampon, který používá už nějakou dobu můj táta, dal ho manželovi a nakonec z něj mám největší radost já. Jde o šampon z vína Thermal šampon - sice složení není nějak omračující, ale nyní mi funguje dobře.

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji ke stovce čtenářů :) Pro mě je nej výrobek na vlasy biosilk, který mým dlouhým vlasům hodně svědčí. Jinak krásné dárečky. Z těch menších se mi více líbí ten druhý.

    R.

    OdpovědětVymazat
  3. Svůj nejlepší produkt na vlasy... No, nejraději mám samozřejmě kúru od Alterry, kterou chválím, jak jen můžu. :) Ale ostatní ideální věci jsem ještě nenašla. :) Mám jen docela ráda takové ty gumičky jako z telefonního drátu, protože pěkně drží i mně. :D
    Víc se mi líbí první malý balíček. :)

    OdpovědětVymazat
  4. gratuluju ke stovce! tak ať přibývají další, tvůj blog se mi moc líbí :)
    jinak nejlepší produkt na vlasy... v současnosti asi šampón Go Blonder od Johna Friedy, krásně mi vytáhne barvu (a to jsem přirozeně blond) a vlasy pak vypadají mnohem líp a jsou pěkně lesklé.
    z malých balíčků se mi víc líbí č. 1

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, patřím mezi tvé nejnovější a nadšené čtenářky, k jejichž počtu gratuluji :)

    Na vlasy jsem velmi ulítlá, protože hledám tu pravou zázračnou kombinaci vyhovující mým přirozeným vlnám. Již dlouho u mě vede Balea (jedněmi chválená, jedněmi zatracovaná) se svou řadou pro vlnité vlasy. Nejdůležitější zásadou je u mě prosté slovo "nečesat", jenom po umytí. Občas zakápnu arganovým olejem :)

    ... a abych nezapomněla - nežehlit, nepéci a nesmažit - v kombinaci s Biosilem plus mi krásně porostly. Je toho daleko víc, ale myslím, že už tak je ten komentář dostatečně dlouhý :)

    Pravděpodobně bych dala přednost druhému balíčku

    OdpovědětVymazat
  6. Čtenáře si každopádně zasloužíš, o tom žádná, a doufám, že ti v lese budou pěkně přibývat!
    Na vlasy mám dobrou zkušenost se "zázračným" balzámem na vlasy od Elseve a taky s mandlovým olejíčkem od Alverde (mám suché konce vlasů, ale strašně). Ráda bych nějaký přírodní šampon, který by mě nevysušoval, ale na takový jsem ještě nenarazila....(nějaké tipy?)
    Jinak z menších balíčků by se mi líbilo č.2 :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Lisko :) sleduju Te pres RSS feed (G2 reader).

    Co jsem se ted naucila za uzasny trik na vlasy - mam je hodne suche a kratke, nekdy je ten styling dost boj a bez vody se neobejdu - jenze kdyz pouziju jen vodu, tak jsou vlasy takove divne, kdyz pouziju sampon, tak jsou presusene - pouzivam tedy pouze balzam a to tak, ze ho pouziju jako sampon (hodne promasirovat) a pak uz jen vyfoukam a je :) vlasy jsou spokojene, ze je neumyvam samponem moc casto a balzam slabe umyva, tak se ani hned nezmasti.

    Z malych balicku se mi vice libi ten prvni :)

    Veronika

    OdpovědětVymazat
  8. Potěšily by mě oba:)
    Můj trik je aloe vera na suchou a podrážděnou pokožku hlavy. Natřu jí před každým mytím a opravdu vidím a hlavně cítím rozdíly. Někde aloe rozetřu i do délek a to je pak panečku síla a lesk:)
    vermilion@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Gratuluji k první stovce :) Podle toho, jaký tvůj blog je, tipuju, že to rozhodně není stovka poslední ;)
    Nejlepší produkt na vlasy? Asi cokoli bez silikonů, šamponům i kondicionérům jsem hodně nevěrná, pořád zkouším něco nového. A když všechno selže, vždycky mě zachrání soda s octem - lžíce jedlé sody a trocha vody, rozmíchat na kašičku, umýt tím kůži a vlasy u hlavy, vymýt vodou, opláchnout litrem vody s cca 2 lžícema vinného octa a znovu opláchnout vodou. Snadné a účinné, hlavně když se mi začnou moc mastit vlasy, nijak je to neničí, mám je skoro po zadek.
    A z malých balíčků se mi líbí ten druhý, miluju vůni citrusů a kosmetiku kupuju hlavně hydratační.

    OdpovědětVymazat
  10. Gratuluji k prvni stovce ctenaru :) muj nejlepsi vlasovy produkt je urcite sampon znacky Mark Hill - big it up! Dela mi fakt super objem, ktery me dlouhe vlasy potrebujou jako sul. Takze doporucuji 5ti liskam z 5ti :) Balicky jsou hezke vsechny, takze bez preference:) do lesa zdravi Hanka!

    OdpovědětVymazat
  11. Sléééduji. :)
    Na vlasy miluji si přes noc udělat buď šneky na hlavě (namotat pramen na dva prsty, zajistit u hlavy pinetkou) nebo si udělat drdol s takouvou tou srolovací páskou. Mám hrozně moc ráda vlnité vlasy. :) A jinak šampon bez silikonů, teď mám Naturalis essences, chrpový, a je moc fajn. :) A olejové zábaly.
    Manší balíček spíše první, kdybych už měla to štěstí. :) Na většinu citrusových výrobků mám ošklivou alergii.
    Děěěkujeme. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Gratuluji ke stovce čtenářek! Potěšil by mě první balíček. =)
    Já na vlasech nedám dopustit na lžičku dýňového oleje ráno (hezky sníst) a kokosák po každém mytí na konečky. Taky šampon od Baley - Oil Repair a v případě, že všechno dojde jako záchrana - meruňkový rozčesávací sprej nebo krém od Avonu.

    OdpovědětVymazat
  13. Gratuluji Liško mazaná :) Ty víš jak si nás hýčkat :) Já mám na vlasech hrozně ráda kokosový olej. Ale než jsem se s ním naučila pracovat, moje vlasy vypadaly jak vyválené někde v sádle.
    A více by se mi asi líbil druhý z menších balíčků :)

    OdpovědětVymazat
  14. No vidíš, jaká jsi šikulka lištička ;-) Na vlasy mám nejraději studený heřmánkový čaj! Pro blondýnku jako stvořený! A líbil by se mi balíček č.1 :-) Ať se daří i nadále!

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, našla jsem tě teprve minulý týden a protože máš typ humoru, který mě baví, přečetla jsem skoro celý blog.
    Na vlasy jsem asi před půl rokem začala používat přírodní mýdla z e-shopu Mýdlárna u Tří lilií. První umytí bylo děs běs- na hlavě jsem měla ulepenou zmaštěnou koudel. Ale dle manuálu jsem to nevzdala - podruhé to bylo lepší a potřetí už nebylo, co vytknout. Občas před mytím použiji kokosový olej, nebo spláchnu octovou vodou. A super- vlasy mají větší objem, nemusím používat kondicionér. Momentálně mydlím "Hedvábnými vlasy" z Čarovného mlýna a krásně voní po meduňce.

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, na vlasy nejraději používám od Bione Cosmetics šampon i kondicionér s keratinem, dodá hezky objem! :)
    Balíček č. 1 by se mi líbil více.
    Měj se ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Vřele blahopřeji ke čtenářským kulatinám a přeji mnoho dalších úspěchů! Jen tak dál! Na Tvůj blog se pro jeho příjemnou atmosféru a cenný obsah vracím moc ráda. "Proná-sleduji" Tě zde i na fb. :) Produkty na vlasy různě střídám a zkouším, tak je těžké vybrat jen jednoho oblíbence, ale rozhodně můžu doporučit sprejík Nivea Volume Sensation pro expresní zvětšení objemu, funguje zaručeně, k tomu fixuje a nááááádherně sladce voní. Naopak třeba nikdy nemůžu na vlasy použít nic, co obsahuje kokos, to mi pak chce slézt z hlavy všechna kůže. Je to normální?? Balíčky jsou krásné všechny, samou radostí nevím, který by mé srdéčko oblažil víc, ale přikloním se tedy k č. 2, zelené hydratace není nikdy dost. :)

    OdpovědětVymazat
  18. Moc gratuluju k zakulacení počtu čtenářek a přeju aby číslo vzrůstalo i nadále - rozhodně si to zasloužíš! :)
    Pro mě je tím nejlepším výrobkem na vlasy šampon a kondicionér z pravého piva s pivními kvasnicemi od značky Orzene, který se dá sehnat u jen nás ve městě v Coopu (no dobrá, nejspíš i jinde, ale já ho v životě nikde jinde neviděla... :D) a který dělá moje dlouhé a snadno se cuchající vlasy pevnými, lesklými a plnými života :)
    Kdyby se mi náhodou poštěstilo, rozhodně bych uvítala balíček č. 1 protože miluju kombinaci černé a červené. A i obě ty barvy zvlášť - dokonalost! ;)
    Přeju hodně štěstí do budoucna, a chválím skvělou giveaway! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Na vlasy jedině Satin Relax od Gliss Kur :) vždycky mám pak jemné vlasy a ta vůně, která se těžko popisuje, mi taky celkem vyhovuje.. Nebo pak (ano i já jsem využila tvého doporučení na slevy v DMku) Alverde masky, ale tu co mám teď, ještě nemám pořádně ozkoušenou :) V šampónech moc nelabužíruju, ovšem kdysi jsem zkusila nějaký žloutkový a výsledek mě dlouhou dobu těšil :) jenže už se asi nevyrábí..? :/ Z balíčků je lepší dvojka :) citrusové mléko luxus a odstín laku ještě víc :) Colorama mě bavííí a tak přeju porotě šťastné packy a křídlo při výběru :)

    OdpovědětVymazat
  20. ahoj Líštička.Ďakujem za zoznam značiek,potešilo.Blahoželám s pravidelným pozeračom,prajem Ti nech sa milujú a množia :-)
    dlho predlho sa chystám na tuhý šampon.napr Ma Provence.toto ma velmi láka.keď vyskúšam,pochválim sa :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Zdravím, já mám ráda L'Oreal Professional Inoacolor s arganovým olejem a zeleným čajem. Líbí se mi, jak jsou vlasy pak hebké a lesklé, vypadají prostě skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  22. V prvé řadě gratuluji k rozrůstajícímu se lesíku čtenářek!
    Pro mě je moc fajová věcička na vlasy Amla, sice je aspoň pro mě aplikace a smývání docela o nervy (to může být rukama:-) ), ale vlasy jsou po tom úžasné. Silné, nadýchané, dobře se upravují, prostě přesně to, co chci..
    Kdybych si náhodou musela vybírat, tak balíček č.2.

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj liško ryšavá! :)
    Prvě také gratujuli a chválím blog, moc ráda ho čtu :) V poslední době jsem si na ty svoje ryšavky celkem dost oblíbila značku Alterra. Už jsem pár šamponů měla a zatím tenhle bambusový a papájový mi vyhovovuje asi nejvíce. A krásně voní. Sice toho objemu moc neudělá ale to mu odpouštím. Na příště bych chtěla zkusit nějaký jiný od Alterry. Pak jako kondicionér mám bezoplachový od Bione, taky je fajn.
    Více by mě potěšil druhý balíček, ten s tím stříbrným lakem.

    OdpovědětVymazat
  24. Wow, super, jen tak dál :-)
    Kéž bych mohla říct, že mám osvědčený recept..Mám docela rychle se mastící vlasy a navíc se mi tvoří lupy a pořád jsem nenašla to Něco, co fakt bude fungovat..Dercos od Vichy byl asi zatím nejlepší, co jsem vyzkoušela, ale jinak hledám dál..
    A balíček asi spíš ten druhý, stříbrný lak ještě nemám :-)

    OdpovědětVymazat
  25. taktéž gratuluju ke kulatému číslu :)
    u mě překvapivě vede růžový šampon z lidlu - moje suché vlasy jsou po něm doslova hebké a lesklé :D a na konečky ráda používám kokosový olej :)
    z menších balíčků se mi o trošku více líbí ten se stříbrným lakem a náušnicemi :)

    OdpovědětVymazat
  26. Gratulace ke stovce, Liško! Ten pravý elixír krásy pro svou kštici teprve hledám, ale poslední dobou jsem udělala dobrou zkušenost s šamponem Natura Siberica pro citlivou pokožku hlavy (tuším s lékořicí) a kondicionérem od stejné značky (s borovicí). Jinak, než jsem se stala "100%naturischekosmetische-nazi", nedala jsem dopustit na American Cream od Lushe. A teď jsem si vlastně vzpomněla - jediné, co opravdu kdy udělalo mé vlasy naráz o 100% lepší byla voda, co tekla z kohoutku v alpském Bad Gastein - tím, když jsem si umyla vlasy, byly jako vyměněné (až budu velká, budu tam jezdit s cisternou a pak tu vodu tady prodávat všem krásnovlasochtivým, ha! :D ).
    A co se balíčků týče, kdyby se na mě usmálo štěstí - ten granátové jablko + černé kombo, prosím!
    D.

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj, moc gratuluji k takovému počtu čtenářů :)
    Začala jsem teď používat novinku od L'oreal Fibralogy a nemůžu si ji vynachválit, pro jemné vlasy je perfektní!
    Více by se mi líbil balíček číslo dva :)

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj, gratulace k první stovce a přeji, ať se toto číslo brzy (minimálně) zdvojnásobí!!!
    1. Sleduji přes GFC a na FB
    2. Já kudy chodím, tak tudy chválím kosmetiku Bione (http://www.bionecosmetics.cz/bio-keratin). Používám jejich šampon s kreatinem a bezoplachový kondicionér. Je to taková divná "oldschool" značka, ale funguje! Přestaly mi tolik vypadávat vlasy a mám je hezčí, lesklejší a pevnější!
    3. Balíček se mi líbí první - granátové jablko a černé náušničky, ty jsou úžasné! A odstín laku parádní!
    4. Email nepíši :)
    A přeji krásný den a děkuji za možnost vyhrát!
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj lištičko, gratuluji ke stovce. Každý večer koukám jestli nepřibyl nějaký nový článek :-) V současné době používám šampon Cien z Lidlu pro normální vlasy. Po umytí nanášim balzám Elséve proti lámavosti, po kterém mám vlasy krásně lesklé, hezky se rozčesávají a nejsou roztřepené. Vlasy si češu jen po umytí, protože je mám vlnité a po česání nasucho bych vypada, jako bych sáhla do elektřiny :-) Potěšil by mě menší balíček číslo dvě. Přeji hezký den a spoustu nových čtenářů :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Gratuluju ke stále se rozrůstajícímu počtu čtenářů, už jsem se k nim taky oficiálně přidala, i když nakukovat chodím delší dobu. ;-)
    Na vlasy doporučuju kudy chodím hedvábí od CHI, fakt umí zázraky! :-)
    Víc by mě potěšil první menší balíček, protože citrusové tělové mléko od Weledy už doma mám a moc ráda bych vyzkoušela i to s vůní granátového jablka. :-)

    OdpovědětVymazat
  31. ahoj , tak muj seznam produktu je dlouhy, sampony mam rada od Loreal professionel, kombinuju obcas s Alverde a Baleou, masku mam ted od lee Staford a jsem s ni max. spokojena,jinak i Loreal, nyní zkouším i Aussie.. Lepši je balicek c. 2

    OdpovědětVymazat
  32. gratuluji ke stále většímu počtu čtenářů :) z vlasové kosmetiky nejvíce používám syoss, jak šampón, kondicionér, tak i masu, ale stále hledám také to nej, které mi z mých 3 chlupů, udělá aspoň 10 :-D a kupuji jak přírodní, tak nepřírodní značky ;) , co se týká malých balíčků, tak mě by více potěšil balíček č. 1

    OdpovědětVymazat
  33. Môj naj výrobok na vlasy bol Klorane vlasové bezoplachové mlieko z púštnej ďatle, no moje vlasy, vlasy si naň už tak zvykli, že to už nerobí ten wow efekt ako na začiatku. Stereotyp a krásne vlasy nejdú dokopy, ale nenašla som zatiaľ nič také, čo by ma zaujalo na konečnú úpravu, ale snáď na niečo prídem, lebo toho krému mám na dne.
    Viac sa mi páči balíček č. 2.:)

    OdpovědětVymazat
  34. Gratulace k první stovce, za chvilku tu bude druhá, třetí...desátá :)
    Já jsem toho na vlasy vyzkoušela už dost a čoveče nějak nemůžu najít to své nejoblíbenější. Zatím se k tomu ideálu blíží tekuté hedvábí od Chi - po kterém jdou moje vlásky rozčesat (po Biosilku ani jiných olejích to nejde).
    A pak občas henna - ta vlásky docela i vyživí - tak tu si kupuji opakovaně.

    jinak balíčky jsou krásné všechny :)

    OdpovědětVymazat
  35. Ahojky, blog jsem objevila náhodou, ale je super a přidávám se ke čtenářům přes GFC... Nejradši mám Alverde rodinný šampon jablko papaya, bez toho si vlasy neumyju, a pak nějakou masku z alverde, nejradši meruňkovou.. ale není špatná ta alterra z rosmanna... Láká mě zkusit aussie na dlouhé vlasy, ale nějak se mi do toho nechce, mám strach, že mi nesedne a budu mít asi 20tý šampon, se kterým se nebudu mýt :D
    Líbí se mi asi balíček 2 víc :)

    OdpovědětVymazat
  36. Jako příznivkyni přírodní vlasovky tě asi nepotěším, ale jako maska mi vyhovuje Aussie 3 minute miracle. Víc by se mi asi líbil druhý balíček.

    OdpovědětVymazat
  37. Sleduji Tě moc ráda a to před Bloglovin :)
    Oblíbeným výrobkem na vlasy je šampon z Yves Rocher pro podporu růstu vlasů a zpéče dávám přednost značce Alterra a jejímu hydratačnímu balzámu a konečky vyživuji kokosovým olejem :)
    A kdyby se na mě štěstí usmálo a vyhrála jsem druhý balíček, určitě by mi udělala radost varianta se stříbrnými náušnicemi, mám ráda, jak se stříbro leskne :)

    OdpovědětVymazat
  38. Jáááj, v lese se soutěží! :-)
    Tip na vlasy? Momentálně mi zachraňuje háro kombinace tří olejíků, které vtírám před spaním (den předtím, než si budu vlásky umývat). Zamíchám v hrnečku avokádový olej, kokosák a arganový olej a opatlám s tím vlasy. A ráno umyju. Sou velice hebučké a takové lesklé! A míň padají :-)
    A balíčky jsou skvělé úplně všechny! Liška má dobrý vkus! ;-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  39. Jé, krásná soutěž i ceny :)

    Sleduju jako: By-Moni

    Momentálně používám na vlasy šampony Balea, takže nic extra. Potom jsem si začala kupovat kondicionéry Isana, jsou levné a velmi mi vyhovují. Koupila jsem si v YR nový kondicionér a ten teď testuju.

    Víc by se mi líbil balíček č.2 :)

    OdpovědětVymazat
  40. Na vlasy urcite regeneračný olej od schwarzkopf gliss kur :) moj top

    oba balíčky su super :)

    OdpovědětVymazat
  41. Ufuf, rychle ještě u Lištičky soutěžit, dokud to stíhám. Achjo, zase sháníš vlasotipy, co? Já se zrovna v této oblasti nacházím ve stavu naprostého zoufalství a doporučit můžu leda tak Tangle teezer a kloubouk. Kdybys ale chtěla vědět, na čem určitě ušetřit, tak mi napiš. Dodám dloooouuuuhýýýý seznam :D. A krásná stovečka v lese! Zachvilu nás tu bude jak šišek ;).

    OdpovědětVymazat
  42. Na vlasy? Sama hledám to pravé... ;) Ale zatím se mi nejvíce osvědčily obyčejné šampony od Balei... :) a Ještě je dobrý balzám na vlasy od Nivei, ale ten teď nikde nemůžu sehnat :)
    Víc se mi líbí balíček číslo 2 :)

    OdpovědětVymazat
  43. Uff, vlasy, to je těžké.. :D Mám docela problém s mastnými vlasy, takže to střídám a hledám a hledám.. :) Ale teď jsem koukala na tvůj článek o změně na přírodní péči a možná to taky vyzkouším, už jsem docela zoufalá :)
    Balíčky jsou všechny krásné, ať hlavní nebo menší :) Ale z menších by mě víc asi potěšil ten první, protože vůni granátového jablka mám radši než citrusovou :))
    Ach, a samozřejmě gratuluji k tomu krásnému číslu! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)